Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Εκδήλωση για τα 40 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας στην Κομοτηνή

Εκδήλωση για τα 40 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποίησε στην Κομοτηνή η ΝΟΔΕ Ροδόπης το μεσημέρι της Κυριακής 19 Οκτωβρίου, την πρώτη μιας σειράς περιφερειακών εκδηλώσεων για τα 40 χρόνια από την ίδρυση του κόμματος το 1974.
Στην εκδήλωση, στην οποία τιμήθηκαν όλοι οι πρώην πρόεδροι της ΝΟΔΕ Ροδόπης, επίσημος ομιλητής ήταν ο κ. Βασίλειος Μιχαλολιάκος, τέως Υπουργός και πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ.
Ο κ. Μιχαλολιάκος τόνισε πως γιορτάζει όλος ο Ελληνικός λαός μια που 40 χρόνια πριν, η Νέα Δημοκρατία γεννήθηκε σε συνθήκες σκληρής κρίσης, από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, για αυτό και πιστεύει πως μαζί με τη ΝΔ γιορτάζει, είτε με τη σιωπή του είτε με τη συμμετοχή του, όλος ο Ελληνικός Λαός. Συνέχισε λέγοντας ότι «Αυτό το κόμμα ιδρύθηκε για να προσφέρει στην πατρίδα, αποκατέστησε τη Δημοκρατία, μας ένταξε στην Ευρώπη, εξασφάλισε την Εθνική μας αξιοπρέπεια και σήμερα, σε συνθήκες κρίσης με ηγέτη τον Αντώνη Σαμαρά και τη συμμετοχή όλων μας επιχειρούμε την έξοδο από τη σκληρή κρίση, Οικονομική και Αξιών» και  πως 40 χρόνια μετά τη μεταπολίτευση, τα οικοδομήματα όλων των κομμάτων έχουν καταρρεύσει, έχοντας οδηγήσει στην παρακμή και την Οικονομική κρίση, πλην της ΝΔ, η οποία παραμένει ο σκελετός, λόγω της τεράστιας ιδεολογίας της και προσφοράς της. Τέλος τόνισε πως στο μέλλον αυτό το κόμμα έχει πολύ περισσότερα να προσφέρει με τη ματιά βαθιά προς τις νεότερες γενιές και τα εγγόνια τους.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου