Κυριακή 5 Ιουνίου 2022

Κλιμάκιο Βουλευτών ΝΔ στην Ξάνθη

Με στόχο την επικοινωνία με την τοπική κοινωνία  του κυβερνώντος κόματος της ΝΔ, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στην Ξάνθη, του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστή Χατζηδάκη με τους βουλευτές, Ημαθίας Τάσο Μπαρτζώκα, Τρικάλων Αικατερίνη Παπακώστα - Παλιούρα, Ροδόπης Ευριπίδη Στυλιανίδη καθώς και τον βουλευτή του Ν.Ξάνθης Σπύρο Τσιλιγγίρη.

Ο υπουργός και τα μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκαν τον αρχαιολογικό χώρο των Αβδήρων, παραγωγικές μονάδες του Ν.Ξάνθης, συνομίλησαν με διοίκηση και εργαζόμενους στο κέντρο κοινωνικής πρόνοιας και αλληλεγγύης της περιφέρειας ΑΜΑΘ παράρτημα Ξάνθης (πρώην Ψ.Κ.Ξάνθης), επισκέφθηκαν το ΔΠΘ και ορεινούς οικισμούς.

Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε νομαρχιακή συνέλευση της ΔΕΕΠ Ξάνθης υπό το συντονισμό του προέδρου της Αλέξανδρου Ταμπουρατζή με την παρουσία στελεχών από όλο τον νομό.

Μεταξύ άλλων ο  υπουργός εργασίας και κοινωνικών υποθέσεων και επικεφαλής του κλιμακίου, Κωστής Χατζηδάκης, αναφέρθηκε στην οριστική αντιμετώπιση του γνωστού προβλήματος των συμψηφισμών σε σχέση με τις επιχειρήσεις που βρίσκονται σε παραμεθόριες περιοχές. 






 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου